Samen groeien met Beanstalk

Beanstalk helpt bedrijven bij het bouwen van zelflerende en toekomstbestendige organisaties in de agrarische keten,  middels het ontwikkelen van mensen binnen bedrijven. Om nog krachtiger en breder te kunnen acteren en opereren is er een mooie samenwerking ontstaan met Peter Klapwijk (2HARVEST) en Marit Nieboer – Klapwijk (Puur Mart inspiratiebureau).

Sjoerd Nieboer (oprichter Beanstalk) heeft een gedegen achtergrond in educatie, tuinbouw, bedrijfskunde en leercoaching waarmee hij bedrijven en organisaties op een hoger plan brengt.
Peter heeft ruime ondernemerservaring als teler en internationaal opererend kennisondernemer, zijn roots liggen in de (belichte) groententeelt, maar is nu vooral actief op het gebied van kennisontwikkeling, strategie en mens binnen de organisatie. Marit heeft een marketingachtergrond in vers en is de laatste jaren vooral gefocust op persoonlijke ontwikkeling van ondernemers, management en organisatie.

Teamwork
Het afgelopen jaar is er al ‘proefgedraaid’ en nu is de tijd aangebroken om deze samenwerking verder te structureren zodat deze verder kan groeien.  Peter en Marit zullen vanaf januari 2020 naast hun andere activiteiten, ook trainer en coach binnen Beanstalk zijn.
Dit betekent dat we nog meer gebruik kunnen maken van elkaars expertise en samen kunnen bouwen aan meer menselijke ontwikkeling in de agrarische keten. Peter en Marit zullen vanaf 2020 ook de masterclasses die zij geven onder de vlag van Beanstalk doen.

Mensen zijn de basis
Deze samenwerking maakt het mogelijk om projecten op te pakken en bedrijven te helpen een aanpak te ontwikkelen om het gehele bedrijf mee te nemen op de weg richting zelflerend. Dit unieke concept bestaat uit: het trainen en coachen van medewerkers op verschillende lagen in het bedrijf, op het gebied van organisatie, teelt en persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig?
Wij hebben zin in 2020! Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf op gebied van ‘Learning-the-job’ en ‘Train-the-trainer’ programma’s of geïnteresseerd in de masterclass? Gewoon eens doorpraten over de maatwerk educatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf of organisatie?
Neem gerust contact met ons op of wellicht kunnen we een afspraak maken op Fruit Logistica in Berlijn of de HortiContact in Gorinchem.

Beanstalk
Learn to grow!

www.beanstalk.training
info@beanstalk.training